Open je eigen webshop

Wij hebben alles om jouw business succesvol online te brengen

Zo bouwen wij een webshop

2 configuraties mogelijk!

 • Magento 2
 • Wordpress WooCommerce

Afhankelijk van het gebruik en de koppelingen die gemaakt moeten worden, bepalen we de toe te passen software. Heb je veel of weinig producten, wil je veel of weinig tekst toevoegen, doe je affiliating, dropshipping of orderafhandeling in eigen beheer? Wij helpen je om een keuze te maken voor het juiste platform.

Goede, controleerbare hosting

Goede hosting is het fundament van je webshop. Van deze fundering zie je niets, maar is wel cruciaal. Natuurlijk is een goede server van belang, maar ook de juiste instellingen van je site. Wij toetsen de kwaliteit bijvoorbeeld via internet.nl. We hebben de kennis en de tools om een site gedurende een afgesproken periode continu te monitoren, waarbij we registreren of de site in de lucht is en hoe snel de site geladen wordt. Er kunnen alerts ingesteld worden om direct gealarmeerd te worden bij afwijkingen. Van het resultaat wordt een rapportage gemaakt waarmee zodat je exact weet wat de kwaliteit van je hosting is. De controle kan uitsluitend vanuit Nederland, of vanaf welk land ook ter wereld plaatsvinden. Dit geeft je een bijzonder goed inzicht hoe je bezoekers je shop zullen ervaren. Een snelle shop zal ook beter scoren bij zoekmachines.

Onze werkwijze

We nemen met je door wat de doelen zijn van je webshop, welke zoekwoorden daar bij horen, welke producten je aan wilt bieden en aan welk publiek. De shop wordt daar vervolgens volledig op afgestemd.

De afbeeldingen worden zo goed mogelijk op maat gemaakt en gecomprimeerd. Er worden zo min mogelijk plugins gebruikt en de plugins die gebruikt worden zijn uitvoerig getest. Er wordt gebruikt gemaakt van een CDN-server, waardoor afbeeldingen en scrips sneller worden geladen. De (hoofdzakelijk) statische inhoud wordt gecached, zodat dit niet iedere keer opnieuw opgebouwd hoeft te worden. Door deze aanpak is de site niet alleen sneller, maar wordt de server ook minder zwaar belast, waardoor er meer bezoekers gelijktijdig kunnen worden bediend.

Alle shops worden voorzien van een SSL-certificaat en omwille van de betrouwbaarheid uitsluitend via HTTPS weergegeven. De instellingen van onze servers scoren 100% op internet.nl.

We regelen Google Analytics voor je in, zodat je het gebruik van je shop kunt monitoren. We maken eventueel koppelingen met je boekhoudpakket, CRM of mailprogramma om je processen te vereenvoudigen.

Wil je weten hoe OneStepSolutions jou helpt bij het behalen van jouw online doelstellingen?

Dit doen we onder meer met een krachtig design. Dit is cruciaal om een op en top eerste indruk te maken. Met design zorg je immers voor een eigen identiteit. De professionele ontwerpers van OneStepSolutions brengen jouw wensen en ideeën nauwkeurig in kaart en vertalen deze in een uniek, krachtig en eigentijds design dat responsive is. Want tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Het aantal mobiele bezoekers van websites blijft groeien en het belang van een responsive design hierdoor ook. OneStepSolutions levert jouw webshop volledig responsive op. Deze is namelijk automatisch schaalbaar op ieder beeldformaat. Zo is je webshop perfect zichtbaar in iedere browser en op elk device.
Altijd Responsive
Telefoon als uitgangspunt

De ontwerpers van OneStepSolutions vertalen jouw wensen in een uniek en eigentijds design wat volledig responsive is. Tablets en smartphones zijn ons uitgangspunt. OneStepSolutions maakt jouw webshop geschikt voor iedere moderne browser en elk device.

Informeer mij hierover
Gebruiksvriendelijk CMS
Makkelijk te onderhouden

Een gebruiksvriendelijk CMS is de basis voor een goede webshop. Eenvoud en snelheid zijn primair. Door het eenvoudige beheer is het gemakkelijk om de shop up to date te houden. Een actuele shop is  aantrekkelijk voor bezoekers én voor zoekmachines.

Ik wil een actuele webshop
Conversiegericht
verkopen is het doel

Het gaat er om de bezoeker te verleiden tot kopen. We zorgen voor zo min mogelijk afleiders en korte routes in het betaaltraject. Geen gegevens vragen die (nog) niet relevant zijn. We blijven to the point (of sale), overzichtelijke pagina's die snel laden.

Ik wil dat mijn webshop converteert
Social Media
Bereik je doelgroep via de juiste kanalen

De enorme populariteit van Social Media maken het gebruik ervan tot een dagelijkse routine voor de meeste Nederlanders. Dat biedt jouw bedrijf enorme kansen om te binden met je doelgroep. Door Social Media te zien als onderdeel van je gehele content strategie, zetten de specialisten van OneStepSolutions deze succesvol voor je in!

Ik wil een campagne starten
Goed gevonden worden
Goed gevonden worden

De vindbaarheid van een webshop optimaliseren is een vak. Gebruikers van zoekmachines kijken doorgaans niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten, dus is het belangrijk om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen op de voor jou belangrijke zoektermen. Wij staan je graag bij met internet marketing en zoekmachine optimalisatie voor optimale resultaten! Wij kunnen je daar bij begeleiden of het helemaal voor je regelen.

Ontdek hoe je gevonden wordt
Onderhoud en beveiliging
Voorkom downtime

Door de snelle ontwikkelingen op technisch gebied en veiligheid is het onderhoud van je webshop uiterst belangrijk. Wanneer je webshop het tijdelijk niet doet, verlies je klanten en inkomsten. Door regelmatig technisch onderhoud en beveiligingsupdates uit te voeren, voorkom je downtime en zorg je voor een snellere en veiligere website. OneStepSolutions is je na oplevering dan ook graag van dienst met onderhoud.

Kom hier alles te weten

Prijzen

Basic

v.a. €1.500,-

 • Wordpress / WooCommerce
 • klantspecifieke styling
 • 1 categorie
 • 3 producten
 • betaalprovider
 • Google Analytics
 • SEO-teksten
 • handleiding gebruik
 • voor kleinere shops

Neem contact op

Custom webshop

v.a. €2.700,-

 • Magento 2.x
 • klantspecifieke styling
 • 3 categorieën
 • 10 producten
 • betaalprovider
 • WebWinkelKeur
 • Google Analytics
 • SEO-teksten
 • handleiding gebruik
 • voor persoonlijke shops
Neem contact op

Enkele voorbeelden:

 • Onestepsolutions - westendorf website
  westendorf
 • Onestepsolutions - yogachicks website
  yogachicks
 • Onestepsolutions - Fietsverhuur website
  Fietsverhuur

Neem contact met ons op

Klantvriendelijk gericht

Goede service

Vlekkeloos contact

Professioneel advies

Klantvriendelijk

Korte lijnen

Goede service