Software ontwikkeling

Software laten ontwikkelen door de beste back-end developers

Software ontwikkeling

onbegrensde mogelijkheden

Met standaard software kan er al heel veel, maar met onze toevoegingen lijkt de sky de limit.

Unieke ideën vragen vaak unieke oplossingen. Om het betaalbaar te houden, kijken we altijd eerst goed naar wat er al is. Hoe kunnen we met zo min mogelijk middelen het beoogde doel zo goed mogelijk realiseren. Door onze ruime kennis en ervaring zijn wij hét adres voor maatwerk oplossingen.

Keuzes maken

Goed zijn in je vak begint met keuzes maken. Er zijn talloze programmeertalen en frameworks op de markt, je kunt ze niet allemaal beheersen en dat doen we dus ook niet. We programmeren uitsluitend in PHP en in JavaScript / JQuery. We gebruiken uitsluitend het Laravel Framework. Natuurlijk hebben we ook uitgebreide kennis van HTML, CSS, XML en JSON, want zonder die kennis zou je geen sites kunnen maken. Door deze keuzes beschikken we inmiddels over heel veel kennis en ervaring, maar ook over allerlei ‘bouwstenen’ die we steeds opnieuw in kunnen zetten. Dit brengt het percentage echt maatwerk nog verder omlaag, wat een positief effect heeft ook de kosten, doorlooptijd en betrouwbaarheid.

Onze werkwijze

We nemen met je door wat je ideeën zijn en sparren direct over de mogelijkheden. Vervolgens werken we dit uit in een plan en een kostenopgave. Afhankelijk van de omvang en moeilijkheidsgraad kan het zijn dat we daar een vergoeding voor vragen. Als er nog te veel onduidelijkheden zijn, maken we eerst een globaal plan en een raming. Voor we met de uitvoering beginnen, is er altijd duidelijkheid over de prijs, zodat er geen nare verrassingen achteraf zijn.
We streven er naar, om eerst het visuele gedeelte van het project te realiseren, zodat er zo snel mogelijk resultaat te zien is. In deze fase is het relatief eenvoudig om nog aanpassingen te doen. Daarna maken we alle logica en achtergrond processen.

Wil je weten wat OneStepSolutions voor jou kan betekenen?

In ons portfolio vind je een gevarieerd aantal voorbeelden van websites waar wij maatwerk voor hebben gerealiseerd. OneStepSolutions heeft bijvoorbeeld een programma gemaakt om adviesmodules te ontwikkelen, een crowdfunding platform, een verzekeringenvergelijker en een beleggingenvergelijker. Hebben we ook jouw belangstelling? We zijn nieuwsgierig naar jouw vraagstukken en ideeën! We denken graag vrijblijvend met je mee. Het gedreven team van OneStepSolutions staat voor je klaar. We zijn te bereiken op telefoonnummer 0227 – 745000 of je kunt een e-mail sturen aan: info@onestepsolutions.nl.
Altijd Responsive
Telefoon als uitgangspunt

De ontwerpers van OneStepSolutions vertalen jouw wensen in een uniek en eigentijds design wat volledig responsive is. Tablets en smartphones zijn ons uitgangspunt. . OneStepSolutions maakt jouw website geschikt voor iedere moderne browser en elk device.

Hier wil ik meer over weten
Goede beveiliging
Afscherming van je gegevens

Voor de toegang tot een eventueel inlog gedeelte hebben wij allerlei bouwstenen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Zo kunnen we 'twee traps verificatie' inbouwen, controle op IP-adres, moeilijkheidsgraad van het wachtwoord en blokkering van 'brute attacks'.

Dit is wat ik wil
API-koppelingen
contact met de buitenwereld

OneStepSolutions heeft ruime ervaring met het maken van API koppelingen met boekhoudpakketten, CRM's, postcode.nl, KvK, MailChimp, ActiveCampaign etc.  En natuurlijk maken we voor jou eventueel een API, om jouw data open te stellen voor derden.

Vertel verder!

Voorbeelden van websites waar wij software voor hebben ontwikkeld

 • Onestepsolutions - Despeelhaven website
  Despeelhaven
 • Onestepsolutions - Bandenhotel website
  Bandenhotel
 • Onestepsolutions - Fietsverhuur website
  Fietsverhuur
 • Onestepsolutions - wieverhuistmij website
  Wieverhuistmij
 • Onestepsolutions - goed voor elkaar website
  Goedvoorelkaar

Neem contact met ons op

Klantvriendelijk gericht

Goede service

Vlekkeloos contact

Professioneel advies

Klantvriendelijk

Korte lijnen

Goede service