Over One Step Solutions

Leer ons beter kennen

Over ons

Oplossingen die ├ęcht werken, daar gaan we voor! Met ons team zijn we breed inzetbaar op het gebied van digitale communicatie en het automatiseren van processen. Met onze ervaring en expertise zijn we in staat om met creatieve antwoorden te komen op uiteenlopende vragen. Wij realiseren webshops en websites die scoren en waarvan het bijhouden en de afhandeling zo min mogelijk tijd kosten. Meten is weten! Daarom streven wij er ook naar om resultaten zo veel mogelijk meetbaar te maken. Bijvoorbeeld de betrouwbaarheid en de snelheid van je site, het bezoek en de conversie. Stuk voor stuk waardes die meetbaar zijn zodat je kunt zien wat het resultaat is van je inspanningen. Al onze sites zijn standaard voorzien van een SSL-certificaat en scoren 100% op internet.nl.

Expertises

Binnen ons team hebben we experts voor:
  • zoekmachine optimalisatie en -advertising
  • vormgeving
  • software ontwikkeling
  • systeembeheer / hosting

Daarnaast werken we nauw samen met een tekstschrijver en een fotograaf.
Wij kunnen je dan ook een totaaloplossing bieden, maar als je alleen een deel aan ons uit wilt besteden is dat uiteraard prima.

 

Onze werkwijze

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, beperken we ons tot een aantal standaard producten, die zich ruimschoots bewezen hebben. Voor websites maken wij bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van WordPress met een zo beperkt mogelijk aantal plugins. Voor sites wordt caching ingesteld en gebruik gemaakt van een CDN-server voor afbeeldingen en scripts, voor een zo kort mogelijke laadtijd. Webshops maken wij met OpenCart of met Magento. Shops met een beperkt aantal producten eventueel met WordPress / WooCommerce. Voor maatwerk software maken we gebruik van het Laravel (PHP) framework, waarmee we ook REST API’s maken. Voor alle werkzaamheden maken we van te voren vaste prijsafspraken. Offertes zijn altijd vrijblijvend. Op alle werkzaamheden zijn onze voorwaarden van toepassing.

Je volgende stap:

Per mail
Voor al je vragen

Wil je een offerte of heb je andere vragen, stuur ons een email en je krijgt zo snel mogelijk bericht. Offertes zijn altijd vrijblijvend en vragen staat vrij. Als het urgent is, kun je misschien beter even bellen.

Mail ons
Per telefoon
Bellen is sneller
Wil je met ons sparren of heb je een urgent probleem, bel ons gerust! Op werkdagen tussen 8:30 u en 17:00 u zijn we op kantoor. Buiten deze uren mag wel, maar dan zou het kunnen dat we even ergens anders mee bezig zijn.
Bel ons
Kom langs
Voor persoonlijk contact
Als je ons live wilt spreken, kom dan gerust even langs. We vinden het fijn als je van te voren belt, maar we houden best van spontane acties. Op werkdagen zijn we er in ieder geval van 8:30 u tot 17:00 u. Andere tijden op afspraak.
Maak afspraak

Ons team

Image
Ron
software developer
strateeg
Image
Sacha
Zoekmachine optimalisatie, advertising
en front end developer
Image
Tom
software developer
server beheerder
Image
Jerry
Front end developer
grafisch vormgever
Image
Martin
software developer
(stagiair)