stagiair maarten marketing communicatie

Maak kennis met onze nieuwe stagiair; Maarten van Wieren.

Sinds deze week hebben wij een nieuwe stagiair; Maarten. Om hem beter te leren kennen, stelden wij hem een aantal vragen. Lees je gezellig met ons mee?

  • Wie ben je?

Ik ben Maarten van Wieren, ik ben een 19-jarige jongen uit het dorpje Middenmeer. Hier woon ik samen met mijn ouders, ik heb ook nog een oudere broer en zus maar die zijn allebei al uit huis. Mijn hobby’s zijn: gamen, tijd spenderen met vrienden en ik hou erg van autorijden.

  • Wat studeer je?

Ik doe de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie op het HorizonCollege in Hoorn, dit is MBO niveau 4

  • Hoe ben je bij OneStepSolutions terecht gekomen?

Op het horizoncollege worden wij erg goed begeleid voor de stage, voorafgaand aan de stage heb ik met de stage coördinator op school rond de tafel gezeten om te kijken wat voor mij een mooie stageplek is. Hiermee kwamen wij samen uit op OneStepSolutions, het is in de buurt voor mij en toen ik op de website keek sprak het mij ook gelijk aan. Hierna heb ik een sollicitatiebrief gestuurd, werd ik uitgenodigd op sollicitatiegesprek en nu zit ik hier!

  • Welke eerste indruk had jij van OneStepSolutions?

Mijn eerste indruk was erg positief, op de website las ik ook: “Plezier in het werk is voor ons dan ook elementair, net als werken aan projecten waar je achter kunt staan.” Dit sprak mij erg aan en ik ben ook zeker van mening dat plezier in het werk ook erg belangrijk is. Er hangt bij OneStepSolutions een fijne werksfeer en ik voelde mij gelijk welkom en geaccepteerd.

  • Wat doe je precies, tijdens je stage bij OneStepSolutions? 

Ik ben vooral bezig met het promoten en optimaliseren van de website BierpakketOpMaat. Hierbij ben ik bezig met bijvoorbeeld: SEO teksten maken voor op de homepage, plan van aanpak maken voor de promotie voor BierpakketOpMaat en posts bedenken voor op de instagrampagina van BierpakketOpmaat.

  • Wat is het leukste wat je tot nu toe bij OneStepSolutions hebt gedaan?

Het leukste tot nu toe vond ik de SEO tekst die ik heb gemaakt voor de homepage van BierpakketOpMaat, omdat ik het interessant vind hoe je door middel van bepaalde woorden te gebruiken hoger kan komen op de SERP.

  • Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden te vinden of thuis achter mijn PC of PlayStation 4 aan het gamen.

  • Waar kunnen we je voor wakker maken?

Voor een goed feestje kan je mij altijd wakker maken!

  • Wat wil je gaan doen als je geslaagd bent voor je opleiding?

Vroeger was het mijn droom om kok te worden, maar na twee jaar op de koksopleiding en een paar stage’s kwam ik erachter dat kok zijn toch heel anders is dan ik had verwacht. Ik heb er toen voor gekozen om de koksopleiding op niveau 2 af te ronden in plaats van niveau 3, omdat ik dan een jaar eerder klaar was maar wel een diploma had. Nu doe ik de opleiding Marketing en Communicatie en voel mij hier veel beter op mijn plek. Mijn dromen zijn nog een beetje onduidelijk, maar wat ik sowieso wil is mijn opleiding afronden en daarna nog een HBO-opleiding gaan doen. 

Wij wensen Maarten een gezellige, leerzame stage binnen ons bedrijf. En natuurlijk kunnen wij zelf ook veel van Maarten leren!

Een prettig weekend,

Het team van OneStepSolutions.