Nieuwe software: de PhotoRunTimer

De precieze finishtijden bijhouden, van alle mensen die meedoen aan een hardloopwedstrijd, is moeilijk zonder de bijbehorende software. Als hardlopers meedoen aan een wedstrijd, willen zij natuurlijk weten hoelang ze over de gelopen afstand hebben gedaan. Dit kan bijvoorbeeld met een chip achter het startnummer. Jammer genoeg kost dit erg veel geld en is het belastend voor het milieu, wanneer er 300 deelnemers zijn en deze chip éénmalig wordt gebruikt. Wij bieden een unieke oplossing voor onze klant.

Wij zijn bij OneStepSolutions bezig om software te ontwikkelen, wat minder geld kost en het milieu minder belast. Wij hebben afgelopen 7 april bij de Stoomtramloop in Medemblik de software getest. De lopers hebben een startnummer en beginnen met lopen. Wanneer zij bij de finish aankomen, wordt er een foto van hen gemaakt. Deze foto wordt gelijk doorgeschakeld naar de website. Dus wanneer de lopers gefinisht zijn en op hun mobiel kijken, kunnen zij hun foto op de website zien en bijvoorbeeld op social media of met iemand anders delen. De foto wordt niet alleen doorgeschakeld, maar de gelopen tijd staat er ook bij!

De voordelen van de PhotoRunTimer nog eens op een rijtje:

  • Lopers kunnen na de finish hun foto zien;
  • Hier staat hun tijd bij;
  • Deze foto kunnen zij gelijk delen met anderen;
  • Voordelig;
  • Minder belastend voor het milieu.

Hoe leuk is het om direct jouw finishfoto en -tijd te kunnen zien en delen? Meestal moet je een paar dagen of zelfs een week wachten voordat de foto’s online beschikbaar zijn. De software die hiervoor een goede oplossing biedt, zijn wij bij OneStepSolutions aan het ontwikkelen. Wij zijn hier als team hard mee bezig.

Heb jij een heel goed idee voor software, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem contact met ons op! Misschien kunnen wij wel wat voor jou betekenen. Wij zijn namelijk erg geïnteresseerd in software. Voor unieke ideeën bieden wij graag unieke oplossingen.

Bekijk hier een video van het testen van de PhotoRunTimer;

https://www.youtube.com/watch?v=xlfqZtQFKCc

Het team van OneStepSolutions