Vacature voor nieuwe collega marketing en communicatie

Vacature junior marketeer

Functieomschrijving
Als Junior Marketeer werk je mee aan alle online marketingkanalen- en activiteiten voor ons en onze klanten. Hierbij gaat het o.a. om de verschillende Social Media kanalen, de website, nieuwsbrieven, video en online bannering. Als Junior Marketeer maak je deel uit van het team bestaande uit 5 enthousiaste collega’s.

Als full-service marketing bureau verzorgen wij voor onze opdrachtgevers alle aspecten die te maken hebben met digitale communicatie, voor webshops en websites.

Wij verwachten van jou: minimaal een MBO werk- en denkniveau; kennis van en ervaring met: social media, Google Analytics, Google Adwords, CMS systemen en e-mail marketing; een resultaat- en oplossingsgerichte instelling; zelfsturend en een commerciële drive; uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.

En wij bieden jou: een prettige werkomgeving in een klein team met heel veel ruimte voor eigen inbreng en uitstekende kansen om jezelf te ontwikkelen. Het gaat om een fulltime functie, deeltijd is bespreekbaar.

Je werkt in ons kantoor in Medemblik. Sollicitaties (voor 28 november) of vragen kun je richten aan: ron@onestepsolutions.nl.