time to first byte

Hoe snel is jouw website? Check het hier!

Heb jij een eigen website of webshop en wil je (gratis) bekijken hoe snel deze is?

Time To First Byte of TTFB is de tijd tot het moment dat de computer van de bezoeker de eerste data heeft ontvangen van je website. De TTFB wordt beschouwd als een belangrijke indicator voor de snelheid van de website. Zoekmachines lijken een voorkeur te hebben voor snelle websites en dus voor een zo klein mogelijke TTFB. Je kunt op onze site eenvoudig je TTFB testen. Je vult simpelweg de url in en je klikt op ‘start meting’. Er worden metingen gedaan vanaf 3 plekken, zodat je een goede, objectieve indicatie krijgt. Het is een snelle manier om je inspanningen om je site te versnellen te controleren.

Ga naar: www.ttfb.nl

Deze service wordt je gratis aangeboden. Wij slaan de gegevens van de metingen op, maar gebruiken deze uitsluitend voor statistische informatie. Natuurlijk zijn we je graag van dienst als je hulp kunt gebruiken bij het ontwikkelen van jouw (WordPress) website!

Kom gerust eens langs, of stuur ons een mailtje,

We wensen je een prettig weekend,

het team van OneStepSolutions