Stop voedselverspilling

Ga de strijd aan tegen voedselverspilling met de Foodbattle-app!

Gemiddeld gooit iedere Nederlander ruim 40 kilo aan goed voedsel per jaar weg. Bij elkaar opgeteld voor alle 17 miljoen Nederlanders is dit een behoorlijke hoeveelheid: 700 miljoen kilo oftewel bijna 20.000 vrachtwagens gevuld met voedsel.

Challenge jezelf, met de nieuwe Foodbattle-app en help op die manier mee om deze gigantische voedselverspilling tegen te gaan.

Hoe kun je meedoen?
Download de app, geheel gratis, in de Appstore of de Google Playstore.
Ga alleen of samen de strijd aan tegen voedselverspilling. Drie weken lang probeer je zo min mogelijk eten weg te gooien. Dit houd je bij in de app. De applicatie helpt je met allerlei makkelijk-toepasbare tips en leuke recepten, afgestemd op jouw eigen weggooi-gedrag. Je kunt vrienden, familie of collega’s uitnodigen om ook mee te doen. Bij een groepsbattle kun je jouw resultaten vergelijken met die van de hele groep, door middel van mooie grafische weergaven.

De aanpak van FoodBattle is succesvol: deelnemers blijken na een periode van drie weken zo´n 20 procent minder voedsel te verspillen!

Wij zijn er zeer trots op dat wij de techniek voor Foodbattle mochten verzorgen en op deze manier mogen bijdragen aan een schonere, gezondere wereld!

Durf jij ook de uitdaging aan te gaan? Download nu de app! —-> Appstore | Google Playstore

Wij wensen je een heel fijn weekend,

Het team van OneStepSolutions