Een blog over de duurzame plannen van Dorssports

Dorssports in Heiloo wordt volledig energieneutraal ingericht met behulp van GreenFund Holland.

Team Dorssports is dagelijks met sporten en gezondheid bezig. De leden maken intensief gebruik van het pand voor diverse sportactiviteiten, maar ook de sauna’s en zonnebank zijn populair. Dat maakt het energieverbruik hoog. Omdat team Dorssports graag zijn steentje bijdraagt aan een gezond klimaat, wordt op korte termijn het pand van de all-in healthclub volledig energieneutraal ingericht. Zonnepanelen, ledverlichting, isolatie en warmtepompen gaan dit realiseren. Dorssports is een campagne gestart bij GreenFund Holland. Op deze manier kan iedere geïnteresseerde bijdragen aan de verbeteringen die de healthclub wil realiseren, en tegelijkertijd een mooi rendement ontvangen. Wil je meer lezen over de plannen van de healthclub en hoe je kunt deelnemen aan de campagne? Kijk dan op https://greenfundholland.nl/project/page/16/.

Wij hebben voor GreenFund Holland alle techniek en de website gerealiseerd. Je kunt deze bekijken op https://greenfundholland.nl. Als je deelneemt aan een campagne van GreenFund Holland, lever je een bijdrage aan de maatschappij en ons klimaat en krijg je een mooi rendement op je spaargeld.