Heeft jouw bedrijf een mooie website nodig?

Een website voor je bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als iemand iets wil weten over een bepaald bedrijf, product of dienst, is het heel waarschijnlijk dat hij hier even naar ‘googelt’. Het is dan handig als jouw bedrijf een eigen website heeft die goed vindbaar is. Ons bedrijf kan hierin veel voor je betekenen.

Wij maken websites, maar ook alle techniek daarachter, denk bijvoorbeeld aan een webshop of zelfhulp-module. We kunnen er voor zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines, dat je site snel laadt, geven je tools om up-to-date te blijven en we zorgen voor een pakkend uiterlijk. En heel belangrijk: we zorgen ervoor dat je website op elk schermformaat mooi weergeven wordt (denk aan smartphone, tablet en desktop).

Om het jou nog gemakkelijker te maken, kunnen wij er ook voor zorgen, dat jouw berichten doorgeplaatst worden op al jouw Social Media kanalen. Je hoeft dus maar op één plaats te posten, en je blijft automatisch overal actueel. Dit is (onder andere) heel gunstig voor je vindbaarheid in zoekmachines.

Wij gaan, als je bij ons je site wilt laten maken, met je in gesprek om erachter te komen wat je precies wilt. Dit is niet voor iedere klant even makkelijk. Je wilt een website, maar hoe moet het er uit komen te zien, voor welke doelgroep is de site bedoeld, wat wil je vertellen, wat wil je uitstralen, welke foto’s wil je plaatsen, wil je gaan bloggen enz.. Wij zullen je hierbij helpen, om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Wil je eens zien wat wij al gemaakt hebben? Bekijk dan eens de projecten op onze website. Of kom langs, om eens ‘live’ te bekijken wat we doen en eventueel je vragen te stellen.

Het team van OneStepSolutions.