Time to first byte

Wil jij ook gratis bekijken hoe snel jouw website is?

Time To First Byte of TTFB is de tijd tot het moment dat de computer van de bezoeker de eerste data heeft ontvangen van je website. De TTFB wordt beschouwd als een belangrijke indicator voor de snelheid van de website. Zoekmachines lijken een voorkeur te hebben voor snelle websites en dus voor een zo klein mogelijke TTFB. Je kunt op onze site eenvoudig je TTFB testen. Je vult simpelweg de url in en je klikt op ‘start meting’. Er worden metingen gedaan vanaf 3 plekken, zodat je een goede, objectieve indicatie krijgt. Het is een snelle manier om je inspanningen om je site te versnellen te controleren.

Ga naar: www.ttfb.nl

Deze service wordt je gratis aangeboden. Wij slaan de gegevens van de metingen op, maar gebruiken deze uitsluitend voor statistische informatie. Natuurlijk zijn we je graag van dienst als je hulp kunt gebruiken bij het ontwikkelen van jouw (WordPress) website!

Kom gerust eens langs, of stuur ons een mailtje,

Het team van OneStepSolutions