Teamuitje MetersAfbouwBV en OneStepSolutions

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″ background_layout=”light”]

Donderdag 8 februari zijn wij met het hele ‘Pekelharinghaven-team’ een dagje naar Amsterdam geweest.

Claudia bracht ons naar Hoogkarspel, waar wij de trein namen naar het mooie, vernieuwde Amsterdam CS. Daar namen wij plaats in de stationsrestauratie, om even een ‘bakkie’ te doen.

Daarna stapten wij aan boord van een rondvaartboot. We voeren achter het station langs, door de grachten, langs alle mooie pakhuizen en grachtenpanden.

Eenmaal terug aan wal, was het lunchtijd. We hebben heerlijk gegeten bij Le Pain Quotidien, een leuk tentje op de Spuistraat. Deze lunchroom heeft een zeer uitgebreid menu, ook voor vegetariërs en veganisten.

We vervolgden onze Amsterdamse tocht met een bezoek aan Madame Tussauds. Wat was dit een mooie belevenis. Rens heeft wat pasjes geleerd van Charlie Chaplin en Ron liet zich portretteren door Leonardo da Vinci. We hebben oog in oog gestaan met artiesten, helden en legendes. Hier hebben we ook wat hele leuke foto’s kunnen maken.

Daarna was het tijd om te griezelen. We gingen naar het engste, donkerste plekje van Amsterdam; The Amsterdam Dungeon. Dit is een soort theatraal spookhuis. Acteurs, als griezelig personage namen ons mee naar het verleden. We zijn aan boord geweest van een VOC-schip, waar Tom aan het werk moest. Sacha is als heks aangewezen en moest daarom op de brandstapel. Gelukkig hebben we het alle vier overleefd en konden we door naar de volgende activiteit.

Om even bij te komen, vervolgden wij onze tour in bierproeflokaal ‘In de wildeman’. Omdat het hier heel gezellig was, maar ook érg druk, hebben we een ‘mooie Nel’ gedronken en zijn daarna op pad gegaan naar de volgende locatie.

Het was inmiddels etenstijd. Na zo’n volle middag hadden we wel trek gekregen. We zijn gaan eten bij Jackson Dubois, een bar op het Spui. Wat hebben we heerlijk gegeten! Dit restaurant biedt ook een ruime keuze aan vegetarische/veganistische maaltijden.

Volledig voldaan, liepen wij weer terug naar Amsterdam CS, om de trein naar huis te nemen.

Wat was het een mooie dag, wat hebben wij gelachen, gegriezeld en heerlijk gegeten. Maar vooral; wat was het leuk om er even sámen uit te zijn.

Terugkijkend op een mooie dag samen, zijn wij alweer hard aan het werk en staan wij weer klaar voor al jullie opdrachten en vragen.

Het team van OneStepSolutions

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.92″ posts_number=”21″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”off” gallery_ids=”2934,2935,2937,2939,2940,2941,2942,2943,2944,2947,2950,2955,2956,2958,2959,2960,2965,2970,2971,2974,2980,2981,2982,2983,2984″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#66afc8″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]