Een website laten maken

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″ background_layout=”light”]

Een website voor je bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als iemand iets wil weten over een bepaald bedrijf, product of dienst, is het heel waarschijnlijk dat hij hier even naar ‘googelt’. Het is dan handig als jouw bedrijf goed vindbaar is, de informatie duidelijk is, en dat je website gebruiksvriendelijk is. Ons bedrijf kan hierin veel voor je betekenen.

Wij maken websites, maar ook alle techniek daarachter, denk bijvoorbeeld aan een webshop of zelfhulp-module. We kunnen er voor zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines, dat je site snel laadt, geven je tools om up-to-date te blijven en we zorgen voor een pakkend uiterlijk. En heel belangrijk: we zorgen ervoor dat je website op elk schermformaat mooi weergeven wordt (denk aan smartphone, tablet en desktop).

Wij gaan, als je bij ons je site wilt laten maken, met je in gesprek om erachter te komen wat je precies wilt. Dit is niet voor iedere klant even makkelijk. Je wilt een website, maar hoe moet het er uit komen te zien, voor welke doelgroep is de site bedoeld, wat wil je vertellen, wat wil je uitstralen, welke foto’s wil je plaatsen, wil je gaan bloggen enz.. Wij zullen je hierbij helpen, om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Wil je eens zien wat wij al gemaakt hebben? Bekijk dan eens de projecten op onze website. Of kom langs, om eens ‘live’ te bekijken wat we doen en eventueel je vragen te stellen.

*De foto die bij dit bericht is gevoegd, is een weergave van de website van GoedVoorElkaar. Een van de sites die wij hebben mogen maken.

Het team van OneStepSolutions.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]