GoedVoorElkaar

Een aantal weken geleden mochten wij beginnen aan een nieuw project. Wij mochten een huisstijl en website maken voor een heel mooi initiatief; GoedVoorElkaar. Dit initiatief brengt mensen bij elkaar die behoefte hebben aan een luisterend oor, een langdurige vertrouwensband, of simpelweg gezelschap. Coaches koppelen op een professionele manier hulp-vragende en –biedende personen aan elkaar. Wij zijn heel trots op het resultaat; een mooie website met vrolijke foto’s en kleurstellingen en de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere samenleving. Achter de schermen zijn wij nog steeds bezig voor de stichting GoedVoorElkaar. We maken een systeem waarop de beheerders en coaches zich kunnen inloggen. Op deze manier wordt het matchen nog makkelijker. Wordt vervolgd! Bekijk het op GoedVoorElkaar

Het team van OneStepSolutions