Social Media bijhouden

Wil jij graag je werkzaamheden, diensten of producten meer onder de aandacht van consumenten brengen? Dan zijn social media de laatste jaren niet meer weg te denken! Ze spelen een steeds grotere rol in ons bestaan. Als bedrijf is het verstandig om hierop in te spelen door actueel te blijven op verschillende kanalen. Heb je een eigen bedrijf, weinig tijd, of misschien ook weinig zin om uren lang bezig te zijn met het actueel houden van je website én social media kanalen? Kies dan voor het gemak! Wij kunnen, naast het ontwikkelen van jouw eigen website, er ook voor zorgen dat de berichten die jij plaatst, automatisch op ál jouw social media kanalen verschijnen. Het is heel simpel;

  • Je pakt je smartphone, tablet óf computer.
  • Je maakt het bericht zoals jij wilt, heel handig met een app. (Je schrijft bijvoorbeeld een tekst, of kiest een leuke foto uit, of allebei.)
  • Je klikt op ‘Publish’.

Dat is alles. Je bericht verschijnt nu op ál je kanalen en is zichtbaar voor de wereld. Gewoon vanaf de bank in jouw woonkamer. Heb je interesse gekregen in wat wij voor jou kunnen betekenen? Loop gerust eens bij ons binnen of stuur een mailtje.

Tot ziens! Het team van OneStepSolutions