BookaHouse app

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Daar is hij dan, de BookaHouse-app! In samenwerkingsverband met OneStepTravel maakten wij een interactieve vakantiehuizen-website, waarop je vakantiehuizen kunt vergelijken en vinden, met behulp van alle gewenste filters, en een mega-grote database vol met de allermooiste huizen. Vanaf heden kun je zelfs nóg makkelijker zoeken, vinden en boeken, dankzij onze nieuwe BookaHouse-app. De app werkt zowel op je smartphone, als op je tablet en op alle andere apparaten die je in huis hebt, omdat wij de app volledig responsive hebben gemaakt. Als je op vakantie wilt gaan, blader dan eens door de speciale thema’s, lees de informatieve teksten over mooie vakantieplekken of bekijk de huizen die wij voor je hebben uitgelicht. Vergelijk je favoriete huizen met elkaar, check meteen de prijs en de beschikbaarheid en boek je droomhuis! Heel makkelijk, veilig en snel, via de nieuwe BookaHouse-app, gewoon op je smartphone of tablet, vanaf de bank in jouw huiskamer. Waar wacht je nog op? Download ‘m nu!

-> In de App Store -> In de Google PlayStore

Het team van OneStepSolutions

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Apple

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.69″ src=”https://onestepsolutions.nl/wp-content/uploads/2017/12/1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Android

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.69″ src=”https://onestepsolutions.nl/wp-content/uploads/2017/12/2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]