BookaHouse

Vol trots presenteren wij jullie BookaHouse. In samenwerking met OneStepTravel maakten wij deze interactieve vakantiehuizen-website. Op BookaHouse kun je vakantiehuizen vergelijken en vinden, met behulp van alle gewenste filters, en een mega-grote database vol met de allermooiste huizen. Als je op vakantie wilt gaan, blader dan eens door de speciale thema’s, lees de informatieve teksten over mooie vakantieplekken of bekijk de huizen die wij voor je hebben uitgelicht op de website. Vergelijk je favoriete huizen met elkaar, check meteen de prijs en de beschikbaarheid en boek je droomhuis! Heel makkelijk, veilig en snel. Wij vonden het heel bijzonder om alle ‘onderdelen’ van zo’n groot project te mogen opbouwen. Zowel de techniek als de styling hebben wij verzorgd. En we zijn nog lang niet klaar. We zitten nog vol met ideeën en plannen voor uitbreiding van de website. En we zijn zelfs bezig met een app voor BookaHouse, zodat je op je smartphone of tablet nóg makkelijker kunt zoeken, vinden en boeken. We hebben zelf wel heel veel zin in een mooie vakantie gekregen, tijdens het werken aan dit project. Heb jij ook zin in een verblijf in een mooi vakantiehuis? Of ben je nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan eens BookaHouse!

Het team van OneStepSolutions