Rens

 

Ons kantoor bevindt zich in een prachtig pand, aan de Pekelharinghaven, in Medemblik. In ditzelfde pand zit Meters afbouw BV, een afbouwbedrijf van Rens van der Berg. Twee totaal verschillende bedrijven, die totaal verschillende diensten leveren, samen in één pand.

Je kunt je voorstellen dat ons werk veel focus vereist. De hele dag achter de computer, af en toe een klein overleg, dan weer verder achter de computer.

En dan is daar Rens!

Voor de mensen die Rens niet kennen; hij brengt de perfecte balans bij ons op kantoor. Een liedje en een grapje, het ‘breekt’ zo lekker even je dag. Wij houden er van!

Ook voor Rens mochten wij een mooie website maken, om zo zijn diensten tentoon te stellen en te promoten. Je kunt op deze website veel lezen over wat hij zoal doet, omdat hij blogs over zijn werkzaamheden schrijft.

Neem eens een kijkje op www.metersafbouwbv.nl